Viimeisimmät Euphorialta

Mitä tapahtuu

Ajankohtaista

 

Kesän aikana aloitimme yhteistyön Peltolassa sijaitsevan Hyvän Olon Taikomon kanssa. Taikomon kuntosali, toiminnallinen sali sekä jumppasali ovat käytettävissä Euphorian personal training asiakkaiden kanssa. Heinäkuun helteillä tulikin jo testattua muutaman asiakkaan kanssa, että ilmastointi toimii ja Taikomolle olikin välistä ihana paeta kuumuutta...

Kesän 2018 kuulakausi käynnistyy viikolla 19, maanantaina kuulaillaan Värtön rannassa klo 18-19 ja keskiviikkona Ritaharjussa klo 18-19. Värtön kuulatunti pidetään Koivurannan kahvilan läheisellä nurmialueella. Ritaharjun tunti pääkoulun tekonurmikentällä tai isossa pyöräkatoksessa, kelistä riippuen.

Mietitkö yhteistä kuntoprojektia kaverin tai puolison kanssa? Parivalmennus on silloin teidän juttu! FitDouble parivalmennuksissa saat personal trainerin tsemppauksen ja tuen lisäksi kaverin mukaan projektiin tuomaan lisämotivaatiota ja treeni-iloa.

Ota joulun aika rennosti, hyvästä ruuasta ja läheisistä nauttien, sopivasti liikkuen. Joulu on rauhoittumisen ja palautumisen aikaa. Vuoden vaihteen jälkeen on sit akut ladattu ja virtaa lähtä nauttimaan vuodesta 2018 :)

Osa liikuntaetuuksista vanhenee vuoden vaihteessa. Tarkasta omasi! Liikuntaetuuksia ei kannata päästää happanemaan vaan laita ne hyötykäyttöön. Voit maksaa niillä esim. pt-valmennuksen tai osan siitä. Valmennus voi alkaa heti tai sovittuna ajankohtana ensi vuonna.

Hanna lähti täydentämään osaamistaan psyykkisen valmentajan koulutuksella. Hanna hakee koulutuksen ajaksi harjoitusasiakasta, jonka kanssa käydään konkreettisesti läpi psyykkisen valmentaja koulutuksen tuomia käytännön työkaluja ja menetelmiä. Koulutus pohjautuu HOT-menetelmään (hyväksymis- ja omistautumisterapiaan).