FitMe2

Kuinka jatkan treeniä muuttuneissa olosuhteissa?

Euphorian FitMe2 valmennus

Jäikö salikortti tauolle tai syksyn jumppakortti hankkimatta? Halu liikkua kuitenkin löytyy.  FitMe2 valmennuksen avulla jatkat säännöllistä treenaamista muuttuneissa harjoitusolosuhteissa." En ole vielä siirtynyt ollenkaan sali-/ryhmäliikuntaharjoitteluun sisätiloihin vaan olen tehnyt treenejä ulkona. Syksyn koronatilanne on vielä kysymysmerkki, joten näyttää siltä, että en siirrykään vanhoihin treenikuvioihin ihan heti. Haluaisin, että olisi joku suunnitelma / kannuste lähteä liikkumaan. "

Harjoitella voi olosuhteista riippumatta

FitMe2 valmennus harjoittelun tueksi


  • Kuntoa voi kehittää monipuolisesti, vaikka salille tai jumppaan ei pääsekään. Lihaskuntoharjoittelua voi toteuttaa esim. ulkokuntoilupaikoissa, kahvakuulalla tai oman kehon painoa hyväksi käyttäen. Aerobista liikuntaa puolestaan voi harrastaa missä vain eikä liikkuvuusharjoittelu vaadi isoa tilaa, onnistuu vaikka omassa olohuoneessa. Etsitään Sinulle mielekkäät tavat liikkua.
  • Valmennus sisältää tavoitteidesi mukaisen treeniohjelman 1kk ajalle, jonka pohjalta voit jatkaa omatoimista harjoittelua valmennuksen jälkeen.
  • Sopivan haastava, mutta sinun voimavaroihisi ja ajankäyttöön sovitettu liikuntaohjelma pitää liikunnan mielekkäänä osana arkeasi.
  • Valmennuskuukauden aikana pidetään kaksi yhteistreeniä.
  • Viikoittainen raportointivelvollisuus valmentajalle valmennusjakson aikana potkii sopivasti liikkeelle omatoimisten treenien kanssa.
  • Pidetään sut kunnossa!

Hinta: 139e

Hinta voimassa 31.10.2020 mennessä varattuihin valmennuksiin. Valmennuksen voi maksaa kahdessa erässä.

LUE LISÄÄ MUISTA VALMENNUKSISTAMME

Haluatko kuulla lisää?

Varaa aika ilmaiseen Startti-tapaamiseen

Ilmaisen Startti-tapaamisen aikana pääset keskustelemaan personal trainerin kanssa nykytilanteesta ja omista tavoitteistasi. Saat jo tämän tapaamisen aikana henkilökohtaisia vinkkejä ja neuvoja. Lisäksi trainer kertoo miten pt-valmennus voisi auttaa sinua kohti tavoitteitasi. Startti-tapaaminen on ilmainen eikä sido mihinkään.


Varaa oma aikasi startti tapaamiseen lähettämällä yhteydenottolomake. Personal trainer on sinuun yhteydessä lomakkeen lähettämisen jälkeen.

Kysymyksiä? Lähetä sähköpostia satu.farin@euphoriatraining.fi tai soita 044 3638 037.