Kuulaillen Kuntoon

Haluaisitko parantaa sekä aerobista että lihaskuntoa? Haluatko kehittää samalla myös tasapainoa ja kehonhallintaa? Haluatko tehdä treenit paikasta riippumatta, mutta silti tehokkaasti ja monipuolisesti?

Jos vastasit kyllä, Kuulaillen Kuntoon - valmennus on juuri sinua varten! Tule mukaan 8 viikon mittaiseen verkkovalmennukseen. Valmennus alkaa joka maanantai. Valmennuksen harjoitukset voit tehdä missä vaan, tarvitset vain kahvakuulan. Kahvakuulatreenaaminen on tehokasta ja monipuolista. Ja kaiken lisäksi kivaa!

Kahvakuulatreenien lisäksi valmennuksessa tehdään aerobista kuntoa kehittäviä harjoituksia ja kehonhuoltoa. Saat joka viikolle treeniohjelman ja ohjeet harjoitusten suorittamiseen. Valmennuksen viikko-ohjelmassa on 3-4 treeniä, kestoltaan 30-45min, lisäksi kehonhuoltoa.

Valmennus sopii aloittelijoille ja keskitason liikkujille, joilla on jotain kokemusta kahvakuulaharjoittelusta. Treeneissä tehdään monipuolisten lihaskuntoliikkeiden lisäksi etuheilautuksia ja rinnalle vetoja. Tekniikkavideot kyseisiin liikkeisiin löydät täältä: etuheilautus, 1. käden etuheilautus, rinnalleveto.

Saat valmennuksessa kaiken tämän!

  • 8 VIIKON TREENIOHJELMA (3-4 TREENIÄ VIIKOSSA + KEHONHUOLTO)
  • UUSI KUULATREENI JOKA VIIKOLLE (VIDEO)
  • KOLME ERILAISTA KEHONHUOLTOTREENIÄ (VIDEO)
  • KAIKKI TREENIVIDEOT JÄÄVÄT KÄYTTÖÖSI VALMENNUKSEN JÄLKEEN

Hinta vain 39€

" Kiitos. Tämä oli hyvä kurssi, selkeä ja rauhallinen ohjaus. Riittävän haastava pitkän kuulailutauon jälkeen. Tästä on hyvä jatkaa."

" Tämä oli yksinkertaisesti vuoden paras ostos! "

" Kaiken kaikkiaan tosi hyvä valmennus ja kuulaohjelmat. Vaihteleva ja monipuolinen setti. Kiitos, aloitan treeniohjelman alusta tänään :) "

" Huippua! Innostuin kurssin avulla pitkästä aikaa liikkumaan säännöllisesti. Kahvakuula vaan on niin helppo, monipuolinen ja tehokas! Treenejä tulee varmasti tehtyä myös jatkossa! "

Tule mukaan !

Haluaisitko parantaa sekä aerobista että lihaskuntoa? Haluatko kehittää samalla myös tasapainoa ja kehonhallintaa? Haluatko tehdä treenit paikasta riippumatta, mutta silti tehokkaasti ja monipuolisesti?

Lisätietoja

Satu Farin / Personal Trainer

044 3638 037

satu.farin@euphoriatraining.fi