Treeniä siellä missä sinä olet.

04.10.2017

Meiltä kysytään usein, että millä salilla me oikein touhutaan. Euphoria Trainingin toiminta ei ole sidottu mihinkään kuntosaliin vaan toimimme siellä missä asiakkaat haluavat liikkua. Me teemme myös paljon muutakin kuin kuntosaliohjausta. Harjoittelu voi sisältää esim. juoksutekniikkatreenejä, vesijuoksuintervalleja, kahvakuulaharjoituksia, joogailua, porrastreenejä, pyörälenkkejä jne. Tässä jutussa avataan vähän tuota kuntosali asiaa.

MONENLAISTA TREENIÄ

Lihaskuntoharjoittelua monella tapaa

Lihaskuntoharjoittelu on osa jokaisen asiakkaamme treeniohjelmaa, mutta kaikkien kohdalla se ei tarkoita kuntosaliharjoittelua. Asiakkaissamme on paljon ihmisiä, joille ajankäyttö on haaste ja kotona treenaaminen ainut vaihtoehto. Tällöin lihaskuntoa voi treenata esim. kahvakuulaa, käsipainoja sekä oman kehon painoa hyväksi käyttäen. Jotkut ajattelevat, että eihän kotona treenaaminen onnistu keltään. Kyllä vaan onnistuu, kun Trainerimme neuvoo ja tsemppaa siinä vieressä. Itsenäinenkin treenaaminen onnistuu, kun motivaatio ja sitoutuminen treeniohjelmaan on yhdessä löydetty sekä nokan edessä mielekäs treeniohjelma mikä vetäistä läpi.

Liiketekniikat kuntoon yhdessä

Kuntosaliharjoittelulla on monen treeniohjelmassa paikkansa eli näkee meitä asiakkaan kanssa salillakin. Osa yksityisistä kuntokeskuksista päästää Trainerimme asiakkaan mukana salille kunhan asiakkaan jäsenyysasiat ovat kunnossa. Osa yksityisistä kuntokeskuksista taas ei ota ulkopuolisia Trainereita. Meillä on kuitenkin asiakkaita, jotka ovat jäseninä saleilla minne emme pääsee mukaan treenaamaan. Tällöin yhteiset kuntosalitreenit hoidetaan jollain kaupungin saleista (esim. urheilutalo, Raatti, Ouluhalli) ja asiakas hoitaa omatoimiset salitreenit omalla salillaan. Liiketekniikkaa ja sopivien painojen säätämistä treenataan yhdessä sen verran perusteellisesti, että homma sujuu asiakkaalta hyvin omalla salilla omatoimisesti. Joskus voi olla tarpeen ohjata asiakas oman kuntokeskuksensa pt:n huomaan, jos oman salin kuntosalilaitteiden kanssa on paljon epävarmuutta.

Eli lyhyesti, me treenataan asiakasta siellä missä se asiakas on. Sovitetaan liikunta mahdollisimman hyvin kunkin asiakkaan omaan arkeen ja ympyröihin. Siten liikkuminen todennäköisesti jatkuu senkin jälkeen, kun valmennussuhde Traineriin joskus loppuu.

-Satu