Ohjelmat

Vinkkejä itsenäiseen treenaamiseen

Ilmaiset ohjelmat

Tältä sivulta löydät vinkkejä omatoimisen treenaamisen aloittamiseen. Mikäli jonkin liikkeen suoritustekniikka arveluttaa, pyydä apua liikunta-alan ammattilaiselta, että treenaamisesi sujuu turvallisesti. Mikäli kaipaat tukea treenaamisen aloittamiseen tai perusohjelmia enemmän haastetta, tutustu Euphorian yksilö-, pari- ja pienryhmävalmennuksiin.

Kahvakuulaohjelmat on tarkoitettu henkilöille, jotka tuntevat liikkeet nimeltä ja joille liiketekniikat ovat tuttuja. Ohjelmat on tehty Euphorian kesäkuula ja pt-asiakkaita silmällä pitäen, mutta ovat myös kaikkien muiden vapaassa käytössä.

Tilaa etusivulta uutiskirjeemme niin saat uusimmat ohjelmat aina suoraan sähköpostiisi.

Kehonhuolto

Keppijumppa #1

15min keppijumppa. Sisältää perusliikkeitä selkä- / hartiaseudulle.

Hathajooga aurinkotervehdys

Hathajoogan aurinkotervehdys.


Ohjelmat

Noin 20 minuutin koko kehoa kuormittava kuulaohjelma etuheilautuksen ja rinnallevedon tekniikat hallitsevalle. Sisältää 2-treenipatteria.

Noin 30 minuutin koko kehoa kuormittava kuulaohjelma kahden käden etuheilautuksen hallitsevalle. Yksinkertaiset liikkeet, sisältää yhden pitkän treenipatterin.

1-jakoinen kuntosaliohjelma. Tämä on sinulle, jos kuntosali on jo hieman tuttu, mutta treenaat ilman ohjelmaa. Tällä ohjelmalla voit treenata 1-2 kertaa viikossa.

20min kehonhuolto-ohjelma. Jos viikko-ohjelmassasi ei ole kehonhuoltoa, tee tämä ohjelma 1-2 kertaa viikossa.

KAIPAATKO YKSILÖLLISEMPÄÄ OHJELMAA?

Yksin, kaksin vai porukassa? Kaikki onnistuu! Personal training voidaan toteuttaa yksilövalmennuksena, parivalmennuksena tai voit ottaa useampiakin kavereita mukaan, jolloin pienryhmävalmennus on teitä varten.