Yksilövalmennus

Henkilökohtaisesti Sinulle suunniteltu

FitMe personal training

Euphorian valmennusten tavoitteena on saada aikaan pysyviä tuloksia, ei tehokuureja eikä dieettejä. Valmennukset suunnitellaan jokaisen asiakkaan elämäntilanteeseen sopivaksi, tavoitteet huomioon ottaen. Asiakkaidemme ei myöskään tarvitse kulkea eri puolelle kaupunkia valmennustapaamisia varten vaan personal trainerimme tuo palvelun Sinun lähellesi ja Sinun arkeesi sopivaksi. Valmennukset voidaan toteuttaa myös etävalmennuksena, jolloin tapaamiset pidetään videopuhelun tai esim. Google Meetin kautta.

Haaveiletko elämäntapamuutoksesta? Onko liikunta vähäistä ja paino päässyt nousemaan? Tai liikutko jo viikoittain, mutta haluaisit viedä harjoittelusi uudelle tasolle? Olipa tavoitteesi mikä tahansa, älä jää yksin ota yhteyttä! Suunnitellaan Sinulle henkilökohtainen valmennus, jonka avulla pääset tavoitteeseesi. Eikä huolta, vaikka lopullinen tavoitteesi ei olisikaan vielä selvä, löydämme ja asetamme sen sinulle yhdessä.

Jos liikut mieluummin kaverin kanssa, lue lisää parivalmennuksesta ja pienryhmävalmennuksesta.


Kaikki FitMe personal training valmennukset sisältävät:

  • valmennuspaketin mukaisen määrän yhteistreenejä
  • viikkoliikuntaohjelman
  • yksittäisten treenien suunnittelun (saat treeniohjelmat itsellesi myöhempää käyttöä varten)
  • ravintoanalyysin- ja neuvonnan
  • rajoittamattoman sähköposti- ja puhelin tuen/neuvonnan

Startti tapaaminen

Startti-tapaamisen aikana voit kertoa tavoitteistasi sekä toiveistasi. Euphorian personal trainer puolestaan kertoo millä tavoin hän pystyy auttamaan Sinua kohti tavoitteitasi ottaen huomioon lähtötilanteen. Samalla voit tunnostella löytyykö yhteinen sävel personal trainerin kanssa. Personal training valmennuksessa henkilökemialla on iso merkitys ammattitaidon lisäksi. Startti tapaaminen on täysin ilmainen eikä velvoita mihinkään. Ota yhteyttä ja varaa oma Startti aikasi!

Hinta
0€


FitMe4

Sinulle, joka tarvitset hieman "buustausta" elämäntapamuutosten tekemiseen tai Sinulle, joka olet jo aktiiviliikkuja ja kaipaat uusia ideoita sekä ohjelmointia treeniisi.

Valmennusjakson pituus ja yhteistreenit
FitMe4 valmennuksen pituus on kaksi kuukautta. Yhteistreenejä on valmennuksen aikana neljä, tapaamiset 2krt/kk.

Hinta
199€ / kk


FitMe10

Sinulle, joka olet päättänyt päästä tavoitteeseesi ja olet valmis sitoutumaan saavuttaaksesi sen. Valmennus sopii elämäntapamuutosten aloittamiseen, mutta myös aktiiviliikkujalle viemään harjoittelua uudelle tasolle.

Valmennusjakson pituus ja yhteistreenit
FitMe10 valmennuksen pituus on viisi kuukautta. Yhteistreenejä on valmennuksen aikana kymmenen, tapaamiset 2krt/kk.

Hinta
189€ / kk


FitMe20

Sinulle, joka olet päättänyt päästä tavoitteeseesi ja olet valmis sitoutumaan saavuttaaksesi sen. Valmennus sopii elämäntapamuutosten aloittamiseen, mutta myös aktiiviliikkujalle viemään harjoittelua uudelle tasolle.

Valmennusjakson pituus ja yhteistreenit
FitMe20 valmennuksen pituus on kymmenen kuukautta. Yhteistreenejä on valmennuksen aikana kaksikymmentä, tapaamiset 2krt/kk.

Hinta
179€ / kk


FitMeIntense

Sinulle, joka haluat tehostartin valmennukseesi. Viikoittaiset tapaamiset personal trainerin kanssa takaavat tulosten syntymisen sekä auttavat pitämään motivaatiota yllä. 

Valmennusjakson pituus ja yhteistreenit
FitMeIntense valmennuksen pituus on kolme kuukautta. Yhteistreenejä on valmennuksen aikana kaksitoista, tapaamiset viikoittain.

Hinta
329€ / kk


FitMeMonth

Sinulle, joka jo treenaat omatoimisesti, mutta kaipaat harjoitteluusi ohjelmointia sekä tsemppausta. Tai Sinulle, joka olet jo saavuttanut tavoitteesi ja haluat pysyä siellä harjoitusohjelman ja kannustuksen avulla. 

Valmennusjakson pituus ja yhteistreenit
FitMeMonth valmennuksen minimipituus on 1kk. Yhteistreenejä on 1krt/kk.

Hinta
99€ / kk


FitMeVirtual

FitMeVirtual etävalmennus on tarkoitettu asiakkaillemme, jotka ovat aiemmin olleet Euphorian personal training valmennuksessa tai käyneet Hyvinvoiva Minä - valmennuksen. Valmennus tapahtuu Trainero valmennustyökalun kautta.

Valmennusjakson pituus ja yhteistreenit
FitMeVirtual valmennuksen minimipituus on 1kk. Ei yhteistreenejä.

Hinta
59€ / kk


Lihaskunto-ohjelma

Sinulle, joka haluat tavoitteitasi tukevan lihaskunto-ohjelman itsenäistä treenausta varten. Ohjelma voi olla 1-2 jakoinen kuntosaliohjelma tai lihaskuntoa kehittävä kotitreeniohjelma. Ohjelman tekemistä varten täytät taustatietolomakkeen, jonka avulla personal trainer suunnittelee ohjelmasi.

Hinta
59€


Lihaskunto-ohjelma + ohjaus

Sinulle, joka haluat tavoitteitasi tukevan lihaskunto-ohjelman itsenäistä treenausta varten sekä yhden ohjauskerran personal trainerin kanssa (liiketekniikoiden opastus/tarkastus). Ohjelma voi olla 1-2 jakoinen kuntosaliohjelma tai lihaskuntoa kehittävä kotitreeniohjelma. Ohjelman tekemistä varten täytät taustatietolomakkeen, jonka avulla personal trainer suunnittelee ohjelmasi.

Hinta

99€

JOKO ALOITETAAN?

Ota yhteyttä lähettämällä yhteydenottolomake. Personal trainerimme on sinuun yhteydessä pikimmiten ja sovitaan ilmainen Startti-tapaaminen.