SUP lauta vuokraus

Suppailu

Suppailu on mukava tapa tutustua ympäristöön vesistön päältä. Suppailu on helppo oppia ja sitä voi harrastaa kuka vaan ikään tai kuntotasoon katsomatta. Lauta sopii aktiiviliikkujalle treenivälineeksi, mutta myös koko perheen leppoisaksi ranta-ajanvietteeksi. Suppailu on kokovartalon liikuntaa, joka kehittää aerobista kuntoa, tasapainoa ja lihaskuntoakin. 

Vuokrattavana on kaksi ilmatäytteistä lautaa. Laudat täytät helposti missä vain mukana tulevalla pumpulla. Mukana tulevat myös mela, kelluntaliivit, jalkaremmi ja kantoreppu laudalle. Tarvittaessa saat lautavuokrauksen yhteyssä lainaan 6 litran vesitiiviin pussukan tavaroillesi, jonka voi laittaa klipsillä kiinni laudan naruihin.

Laudat sijaitsevat Ritaharjussa. Tarvittaessa voidaan sopia lautojen tuonti myös muuhun paikkaan Oulun kaupungin alueella.


Lauta_1: Bestway Aqua Cruise Tech (keltainen) on vakaa ja nopea lauta, kooltaan 320 x 76 x 15cm. Lauta luokitellaan Touring-laudaksi (retkilauta), joten se sopii pidemmillekin suppailu reissuille. Toimii hyvin myös koko perheen rantapäivässä. Kantavuus laudalla on 120kg, mutta yli 100kg painolla lauta muuttuu melko kiikkeräksi. Hyvällä tasapainolla ja tyynellä kelillä toimii silloinkin. Laudan molemmissa päissä on elastiset nauhat, joihin saat näppärästi mukaan tavarasi. 

Lauta_2: FitNord Aqua 300 (turkoosi) on erittäin vakaa ja helposti ohjattava lauta, kooltaan 300 x 75 x 15cm. Lauta luokitellaan AllRound-laudaksi (yleislauta), joka sopii nimensä mukaisesti moneen käyttöön. Laudan kantavuus on 140kg, mutta suositeltu enimmäispaino on 120kg. Laudan etuosassa on elastiset nauhat, joihin saat näppärästi mukaan tavarasi.

Soita 044 3638 037 tai lähetä varauspyyntö yhteydenottolomakkeella.

Hinnasto

Vuorokausi

40€

Viikonloppu (pe-ma)

80€