Varaa Startti tapaaminen

Kohti pysyviä elämäntapamuutoksia

Euphorian pt-valmennus

Euphorian valmennusten tavoitteena on saada aikaan pysyviä tuloksia, ei tehokuureja eikä dieettejä. Valmennukset suunnitellaan jokaisen asiakkaan elämäntilanteeseen sopivaksi, tavoitteet huomioon ottaen. Asiakkaidemme ei myöskään tarvitse kulkea eri puolelle kaupunkia valmennustapaamisia varten vaan personal trainerimme tuo palvelun Sinun lähellesi ja Sinun arkeesi sopivaksi.
" Elämäntapamuutos on ollut monta kertaa mielessä. Takana on useita kuntokuureja ja dieettejä. Kiloja on silti kertynyt matkan varrella ja väsymys painaa usein niin paljon, että ei jaksa lähteä liikkumaan tai panostaa laadukkaaseen syömiseen. Sokeriakin tekee mieli päivittäin. "

Onko nyt oikea aika aloittaa?

Pt-valmennus elämäntapamuutosten tueksi


  • Muutosten tekeminen ja terveellisemmän elämän tavoittelu sujuu helpommin, kun muutosten määrä ja koko räätälöidään sinun arkesi ja elämäntilanteesi mukaan.
  • Sopivan haastava, mutta sinun voimavaroihisi ja ajankäyttöön sovitettu liikuntaohjelma tuo liikunnan mielekkääksi osaksi arkea.
  • Ei dieettejä tai laihdutuskuureja vaan askel kerrallaan kohti järkevämpää ja terveellisempää ravitsemusta.
  • Heikkona hetkenä tai "repsahduksen jälkeen" et jää yksin vaan valmentajan kanssa mietitään keinot, joilla jatketaan hyvillä mielin eteenpäin kohti tavoitteita.
  • Viikoittainen raportointivelvollisuus valmentajalle potkii sopivasti liikkeelle omatoimisten treenien kanssa.
  • Tehdään yhdessä elämäntapamuutoksista ja treenaamisesta hauskaa!

LUE LISÄÄ VALMENNUKSISTA

Haluatko kuulla lisää?

Varaa aika ilmaiseen Startti-tapaamiseen

Ilmaisen Startti-tapaamisen aikana pääset keskustelemaan personal trainerin kanssa nykytilanteesta ja omista tavoitteistasi. Saat jo tämän tapaamisen aikana henkilökohtaisia vinkkejä ja neuvoja. Lisäksi trainer kertoo miten pt-valmennus voisi auttaa sinua kohti tavoitteitasi. Startti-tapaaminen on ilmainen eikä sido mihinkään.


Varaa oma aikasi startti tapaamiseen lähettämällä yhteydenottolomake. Personal trainer on sinuun yhteydessä lomakkeen lähettämisen jälkeen.

Kysymyksiä? Lähetä sähköpostia satu.farin@euphoriatraining.fi tai soita 044 3638 037.