Verkkovalmennukset

Treenaa kotona - tai missä vaan

Euphorian verkkovalmennukset

Tehokkaat ja monipuoliset verkkovalmennuksemme auttavat Sinua kohti tavoitteitasi. Tutustu valmennuksiin ja valitse omasi, tai vaikka useampi!


Hyvinvoiva Minä - valmennus

Neljän viikon mittainen verkkovalmennus tukemaan elämäntapamuutoksen aloituksessa. Personal trainer seuraa edistymistäsi ja antaa palautetta viikoittain. Valmennuksessa pureudutaan tyypillisimpien elämäntapamuutoksissa esiintyvien kompastuskivien selättämiseen, opitaan avaimia pysyvien elämäntapamuutosten tekemiseen.

Hinta
49€


Kuulaillen Kuntoon - valmennus

Kahdeksan viikon mittainen tehokas ja monipuolinen verkkovalmennus kunnon kohotukseen ja kiinteytymiseen. Valmennuksen harjoitukset voit tehdä missä vaan, tarvitset vain kahvakuulan. Kahvakuulatreenaaminen on tehokasta ja monipuolista. Tehotreeniä kropalle!

Hinta
29€


Virtuaalikuula - kevät 2022

Tammikuusta huhtikuun loppuun asti (10.1.-30.4.2022), yhteensä 16 treeniä! Saat joka viikko uuden 40-45min mittaisen kuulatreenin suoraan sähköpostiisi. Treenivideot ohjaa kesäkuulaohjaaja Satu. Kaikki treenivideot ovat käytettävissäsi toukokuun 2022 loppuun asti.

Hinta
49€


Syömällä Timmiksi - valmennus

Kuuden viikon mittainen verkkovalmennus, joka auttaa Sinut syömään itsesi timmimpään kuntoon. Ei dieettiä tai omituisia ruokaohjeita, askel askeleelta kohti monipuolista, terveellistä ja kehon luonnollista toimintaa tukevaa ravitsemusta.

Hinta
29€

TULOSSA KEVÄÄLLÄ 2022.

KAIPAATKO YKSILÖLLISEMPÄÄ VALMENNUSTA?

Tutustu yksilövalmennuksiimme. Kaikki valmennukset voidaan toteuttaa myös etävalmennuksia, jolloin tapaamiset pidetään videopuheluna tai tietokoneella (esim. Google Meet).