Verkkovalmennukset

Treenaa kotona - tai missä vaan

Euphorian verkkovalmennukset

Tehokkaat ja monipuoliset verkkovalmennuksemme auttavat Sinua kohti tavoitteitasi. Tutustu valmennuksiin ja valitse omasi!


Hyvinvoiva Minä - valmennus

Taso: aloittelijat - keskitaso. Neljän viikon mittainen verkkovalmennus tukemaan elämäntapamuutoksen aloituksessa. Personal trainer seuraa edistymistäsi ja antaa palautetta viikoittain. Valmennuksessa pureudutaan tyypillisimpien elämäntapamuutoksissa esiintyvien kompastuskivien selättämiseen, opitaan avaimia pysyvien elämäntapamuutosten tekemiseen.

Hinta
49€


Kuulaillen Kuntoon - valmennus

Taso: aloittelijat - keskitaso. Kahdeksan viikon mittainen tehokas ja monipuolinen verkkovalmennus kunnon kohotukseen ja kiinteytymiseen. Valmennuksen harjoitukset voit tehdä missä vaan, tarvitset vain kahvakuulan. Kahvakuulatreenaaminen on tehokasta ja monipuolista. Tehotreeniä kropalle!

Hinta
29€


Kuulakimara

Taso: aloittelijat - edistyneet. Euphorian Kuulakimarassa saat 90 päivän rajoittamattoman käyttöoikeuden kymmeneen noin 45min mittaiseen kuulatreeniin. Treenivideoilla ohjaajana toimii Satu, monelle tuttu tyyppi Euphorian kesäkuula sekä etä- ja virtuaalikuulatunneilta. Kuulakimara tuo kahvakuulatreenit sinne missä Sinä olet!

Hinta
15€


Syömällä Timmiksi - valmennus

Kuuden viikon mittainen verkkovalmennus, joka auttaa Sinut syömään itsesi timmimpään kuntoon. Ei dieettiä tai omituisia ruokaohjeita, askel askeleelta kohti monipuolista, terveellistä ja kehon luonnollista toimintaa tukevaa ravitsemusta.

Hinta
29€

TULOSSA SYKSYLLÄ 2022.

KAIPAATKO YKSILÖLLISEMPÄÄ VALMENNUSTA?

Tutustu yksilövalmennuksiimme. Kaikki valmennukset voidaan toteuttaa myös etävalmennuksia, jolloin tapaamiset pidetään videopuheluna tai tietokoneella (esim. Google Meet).