Parivalmennus

Mietitkö yhteistä kuntoprojektia kaverin tai puolison kanssa? Parivalmennus on teidän juttu! FitDouble parivalmennuksissa saat personal trainerin tsemppauksen ja tuen lisäksi kaverin mukaan projektiin tuomaan lisämotivaatiota ja treeni-iloa.

Euphorian valmennusten tavoitteena on saada aikaan pysyviä tuloksia, ei tehokuureja eikä dieettejä. Valmennukset suunnitellaan jokaisen asiakkaan elämäntilanteeseen sopivaksi, tavoitteet huomioon ottaen. Asiakkaidemme ei myöskään tarvitse kulkea eri puolelle kaupunkia valmennustapaamisia varten vaan personal trainerimme tuo palvelun Teidän lähellenne ja Teidän arkeenne sopivaksi. Valmennukset voidaan toteuttaa myös etävalmennuksena.

Jos liikut mieluummin täysin oman aikataulun mukaan, lue lisää yksilövalmennuksesta.

Kaikki FitDouble parivalmennukset sisältävät:

  • valmennuspaketin mukaisen määrän yhteistreenejä
  • henkilökohtaisen viikkoliikuntaohjelman
  • yksittäisten treenien suunnittelun (saat treeniohjelmat itsellesi myöhempää käyttöä varten)
  • ravintoanalyysin- ja neuvonnan
  • rajoittamattoman sähköposti- ja puhelin tuen/neuvonnan.

Parivalmennukset

Ilmainen Startti - tapaaminen (30min)

Startti-tapaamisen aikana voitte kertoa tavoitteistanne sekä toiveistanne. Euphorian personal trainer puolestaan kertoo millä tavoin hän pystyy auttamaan teitä kohti tavoitteitanne ottaen huomioon lähtötilanteen. Samalla voitte tunnostella löytyykö yhteinen sävel personal trainerin kanssa. Personal training valmennuksessa henkilökemialla on iso merkitys ammattitaidon lisäksi. Startti tapaaminen on täysin ilmainen eikä sido mihinkään.

FitDouble4 (2kk)

Teille, jotka tarvitsette hieman "buustausta" elämäntapamuutosten tekemiseen tai teille, jotka olette jo aktiiviliikkujia ja kaipaatte uusia ideoita sekä ohjelmointia treeneihinne.

FitDouble10 (5kk) ja FitDouble20 (10kk)

Teille, jotka olette päättäneet päästä tavoitteisiinne ja olette valmiita sitoutumaan saavuttaaksenne sen. Valmennus sopii elämäntapamuutosten aloittamiseen, mutta myös aktiiviliikkujille viemään harjoittelua uudelle tasolle.

FitDoubleIntense (3kk)

Teille, jotka haluatte tehostartin valmennukseenne. Viikoittaiset tapaamiset personal trainerin kanssa takaavat tulosten syntymisen sekä auttavat pitämään motivaatiota yllä.

FitDoubleMonth (1kk ->)

Teille, jotka jo treenaatte omatoimisesti, mutta kaipaatte harjoitteluunne ohjelmointia sekä tsemppausta. Tai teille, jotka olette jo saavuttaneet tavoitteenne ja haluatte pysyä siellä harjoitusohjelman ja kannustuksen avulla.

Hinnasto

Startti - tapaaminen

Ilmainen 30min tutustumistapaaminen personal trainerin kanssa.

0€

FitDouble4

Valmennuksen pituus 2kk, yhteistreenejä 2krt/kk (yhteensä 4krt).

159€ / kk / hlö

FitDouble10

Valmennuksen pituus 5kk, yhteistreenejä 2krt/kk (yhteensä 10krt).

149€ / kk / hlö

FitDouble20

Valmennuksen pituus 10kk, yhteistreenejä 2krt/kk (yhteensä 20krt).

139€ / kk / hlö

FitDoubleIntense

Valmennuksen pituus 3kk, yhteistreenejä 4krt/kk (yhteensä 12krt).

289€ / kk / hlö

FitDoubleMonth

Valmennuksen pituus 1kk ->, yhteistreenejä 1krt/kk.

79€ / kk / hlö

JOKO ALOITETAAN?