Asiakaskokemuksia

Mitä asiakkaamme kertovat

Kokemuksia

Harri - Jäin koukkuun liikkumiseen

Lihaskuntoharjoitukset tehtiin alkuun kahvakuulaillen ja oman kehon painolla, kuntosali ei tuntunut Harrista hänen jutultaan. Puolen vuoden valmennuksen jälkeen Satu ehdotti Harrille, että annetaan kuntosalitreenille mahdollisuus eli kokeillaan sitäkin. Ja sille tielle on jääty! Nykyisin kuntosaliharjoittelu onkin Harrin lempitreeniä ja viikko-ohjelmaa on muutettu enemmän lihaskuntopainotteiseksi.


Olin jo kauan haaveillut, että ottaisin valmennuksen liikkumiseni tueksi. Olen aina liikkunut paljon, mutta mielessä on ollut, että liikunko järkevästi ja onkohan salitreenini tarpeeksi monipuolisia. Katselin netistä valmentajia ja päädyin Euphoriaan, koska henkilöt yrityksessä näyttivät kaikkin puolin mukavilta.


Päätin aloittaa elämäntaparemontin ja ottaa siihen pt:n avuksi. Personal trainereita Oulussa riittää, mutta valinta oli helppo. Satu oli vetänyt meidän työpaikalla ryhmäliikuntatunteja ja olin tuntenut hänet jonkin aikaa.

Pirjo - Olisin varmaan eläkkeellä ilman valmennusta

Aloitin valmennuksen terveyden, painonpudotuksen ja ruokailujen takia. Olen ollut selkälihasleikkauksessa, jossa poistettiin oikealta puolelta iso selkälihas. Leikkauksen jälkeen käsi ei enää toiminut hyvin.


Vuoden yhteinen taival alkoi, kun halusin saada elämänmuutosta aikaan lapsen syntymän jälkeen. Halusin löytää jälleen liikkumisen ilon, järkevöittää ruokavaliota ja saada kiloja pudotettua.

VARAA ILMAINEN STARTTI-TAPAAMINEN

Lähetä yhteydenottolomake ja personal trainerimme on sinuun yhteydessä pikimmiten. Sovitaan aika ilmaiseen Startti-tapaamiseen.