Kokemuksia

Kati - Opin kuuntelemaan kehoani

Valitsin Sadun PT-valmennuksen alun perin vain muutamaksi kuukaudeksi. Olin kuitenkin niin tyytyväinen yhteistyöhön, että teimme 5kk sopimuksen päälle vielä vuoden yhteistyösopimuksen. Sadun kannustava, rohkaiseva, jäsentynyt ja armollinen asenne liikuntaa ja liikkumista kohtaan oli minulle erittäin toimiva.

Harri - Jäin koukkuun liikkumiseen

Lihaskuntoharjoitukset tehtiin alkuun kahvakuulaillen ja oman kehon painolla, kuntosali ei tuntunut Harrista hänen jutultaan. Puolen vuoden valmennuksen jälkeen Satu ehdotti Harrille, että annetaan kuntosalitreenille mahdollisuus eli kokeillaan sitäkin. Ja sille tielle on jääty! Nykyisin kuntosaliharjoittelu onkin Harrin lempitreeniä ja viikko-ohjelmaa on muutettu enemmän lihaskuntopainotteiseksi.

Niina - Kiinteytymistä jo 4kk jälkeen

Olin jo kauan haaveillut, että ottaisin valmennuksen liikkumiseni tueksi. Olen aina liikkunut paljon, mutta mielessä on ollut, että liikunko järkevästi ja onkohan salitreenini tarpeeksi monipuolisia. Katselin netistä valmentajia ja päädyin Euphoriaan, koska henkilöt yrityksessä näyttivät kaikkin puolin mukavilta.

Anu ja Alpo - Isä ja tytär kuntoon parivalmennuksella

Päätin aloittaa elämäntaparemontin ja ottaa siihen pt:n avuksi. Personal trainereita Oulussa riittää, mutta valinta oli helppo. Satu oli vetänyt meidän työpaikalla ryhmäliikuntatunteja ja olin tuntenut hänet jonkin aikaa.

Kirsi - Liikunnasta tuli mielekäs osa arkea

Vuoden yhteinen taival alkoi, kun halusin saada elämänmuutosta aikaan lapsen syntymän jälkeen. Halusin löytää jälleen liikkumisen ilon, järkevöittää ruokavaliota ja saada kiloja pudotettua.