Yksilövalmennus

Haaveiletko elämäntapamuutoksesta? Onko liikunta vähäistä ja paino päässyt nousemaan? Vai liikutko jo viikoittain, mutta haluaisit viedä harjoittelusi uudelle tasolle? Olipa tavoitteesi mikä tahansa, älä jää yksin! Suunnitellaan Sinulle henkilökohtainen valmennus, jonka avulla pääset tavoitteeseesi. Eikä huolta, vaikka lopullinen tavoitteesi ei olisikaan vielä selvä, löydämme ja asetamme sen sinulle yhdessä.

Euphorian valmennusten tavoitteena on saada aikaan pysyviä tuloksia, ei tehokuureja eikä dieettejä. Valmennukset suunnitellaan jokaisen asiakkaan elämäntilanteeseen sopivaksi, tavoitteet huomioon ottaen. Asiakkaidemme ei myöskään tarvitse kulkea eri puolelle kaupunkia valmennustapaamisia varten vaan personal trainerimme tuo palvelun Sinun lähellesi ja Sinun arkeesi sopivaksi. Valmennukset voidaan toteuttaa myös etävalmennuksena.

Jos liikut mieluummin kaverin kanssa, lue lisää parivalmennuksesta ja pienryhmävalmennuksesta.

Kaikki FitMe personal training valmennukset sisältävät:

  • valmennuspaketin mukaisen määrän yhteistreenejä
  • viikkoliikuntaohjelman
  • yksittäisten treenien suunnittelun (saat treeniohjelmat itsellesi myöhempää käyttöä varten)
  • ravintoanalyysin- ja neuvonnan
  • rajoittamattoman sähköposti- ja puhelin tuen/neuvonnan

Personal training palvelut

Ilmainen Startti - tapaaminen (30min)

Startti-tapaamisen aikana voit kertoa tavoitteistasi sekä toiveistasi. Euphorian personal trainer puolestaan kertoo millä tavoin hän pystyy auttamaan Sinua kohti tavoitteitasi ottaen huomioon lähtötilanteen. Samalla voit tunnostella löytyykö yhteinen sävel personal trainerin kanssa. Personal training valmennuksessa henkilökemialla on iso merkitys ammattitaidon lisäksi. Startti tapaaminen on täysin ilmainen eikä sido mihinkään.

FitMe4 (2kk)

Sinulle, joka tarvitset hieman "buustausta" elämäntapamuutosten tekemiseen tai Sinulle, joka olet jo aktiiviliikkuja ja kaipaat uusia ideoita sekä ohjelmointia treeniisi.

FitMe10 (5kk) ja FitMe20 (10kk)

Sinulle, joka olet päättänyt päästä tavoitteeseesi ja olet valmis sitoutumaan saavuttaaksesi sen. Valmennus sopii elämäntapamuutosten aloittamiseen, mutta myös aktiiviliikkujalle viemään harjoittelua uudelle tasolle.

FitMeIntense (3kk)

Sinulle, joka haluat tehostartin valmennukseesi. Viikoittaiset tapaamiset personal trainerin kanssa takaavat tulosten syntymisen sekä auttavat pitämään motivaatiota yllä.

FitMeMonth (1kk ->)

Sinulle, joka jo treenaat omatoimisesti, mutta kaipaat harjoitteluusi ohjelmointia sekä tsemppausta. Tai Sinulle, joka olet jo saavuttanut tavoitteesi ja haluat pysyä siellä harjoitusohjelman ja kannustuksen avulla.

Lihaskunto-ohjelma

Sinulle, joka haluat tavoitteitasi tukevan lihaskunto-ohjelman itsenäistä treenausta varten. Ohjelma voi olla 1-2 jakoinen kuntosaliohjelma tai lihaskuntoa kehittävä kotitreeniohjelma. Ohjelman tekemistä varten täytät taustatietolomakkeen, jonka avulla personal trainer suunnittelee ohjelmasi.

Lihaskunto-ohjelma + ohjaus

Sinulle, joka haluat tavoitteitasi tukevan lihaskunto-ohjelman itsenäistä treenausta varten sekä yhden ohjauskerran personal trainerin kanssa (liiketekniikoiden opastus + painojen määrittäminen). Ohjelma voi olla 1-2 jakoinen kuntosaliohjelma tai lihaskuntoa kehittävä kotitreeniohjelma. Ohjelman tekemistä varten täytät taustatietolomakkeen, jonka avulla personal trainer suunnittelee ohjelmasi.


Hinnasto

Startti - tapaaminen

Ilmainen 30min tutustumistapaaminen personal trainerin kanssa.

0€

FitMe4

Valmennuksen pituus 2kk, yhteistreenejä 2krt/kk (yhteensä 4krt).

199€ / kk

FitMe10

Valmennuksen pituus 5kk, yhteistreenejä 2krt/kk (yhteensä 10krt).

189€ / kk

FitMe20

Valmennuksen pituus 10kk, yhteistreenejä 2krt/kk (yhteensä 20krt).

179€ / kk

FitMeIntense

Valmennuksen pituus 3kk, yhteistreenejä 4krt/kk (yhteensä 12krt).

359€ / kk

FitMeMonth

Valmennuksen pituus 1kk ->, yhteistreenejä 1krt/kk.

99€ / kk

Lihaskunto-ohjelma

1-2 jakoisen ohjelman suunnittelu.

59€

Lihaskunto-ohjelma + ohjaus

1-2 jakoisen ohjelman suunnittelu + personal trainerin ohjaus.

99€

JOKO ALOITETAAN?