Kesäkuula

Avoimet kahvakuulatunnit

Tunnit ovat kaikille avoimia. Mukaan voi tulla niin kokeneet kuin aloittelevat kuulailijat, jokainen tekee harjoituksia omalla kuntotasollaan. Tunneille voi tulla mukaan missä vaiheessa kautta tahansa ja aina silloin kuin itselle sopii. Tunneille ei ole ennakkoilmoittautumista.

Kahvakuulailu on monipuolista liikuntaa. Lihaskunnon lisäksi se kehittää mm. aerobista kuntoa, tasapainoa sekä lihaskoordinaatiota. Tunneilla tehdään kuulaliikkeiden lisäksi harjoituksia kehonpainoa hyväksi käyttäen. Lue lisää kahvakuulaharjoittelun hyödyistä.

Kesä 2020

Värtön ja Ritaharjun kesäkuulatunnit pidetään säässä kuin säässä. Jos paikalla on yksikin innokas kuulailija, tunti pidetään. Kovan ukonilman ollessa päällä, odotellaan sen ohimenoa ennen kuin aletaan heilutella rautamötiköitä kohti taivasta. Kesäkuulatunnit alkavat toukokuussa 2020!

Maanantai

Värtön ranta (tunnit jatkuvat toukokuussa 2020)
- Koivurannan kahvilan viereinen nurmialue
- maanantaisin klo 18-19

Keskiviikko

Ritaharjun monitoimitalon piha (tunnit jatkuvat toukokuussa 2020)
- tekonurmikenttä / sateella iso pyöräkatos
- keskiviikkoisin klo 18-19


Oma kuula mukaan!
Mikäli sinulla ei ole mahdollisuutta ottaa omaa kuulaa mukaan, voit varata Euphorian kuulan käyttöösi alla olevasta linkistä. Kuulat menevät varausjärjestyksessä. Ohjaaja vahvistaa sähköpostiisi onko varaamasi kuula vielä vapaana.

Kertamaksu 7e, 10x kortti 60e.
Maksu tapahtuu ohjaajalle ennen tuntia tai tunnin jälkeen. Maksuvälineinä käyvät käteinen, pankkikortti, Smartum, SporttiPassi, Tyky sekä EazyBreak. Voit myös maksaa kertamaksun/kuulakortin suoraan Euphoria Trainingin tilille (IBAN: FI47 3636 3010 5980 84) ja esittää kuitin ohjaajalle.

TUNNIT OHJAA SATU