Kahvakuula

Kesäkuula

Euphorian kesäkuulatunnit pyörivät toukokuusta syyskuun loppuun asti ja ovat kaikille avoimia tunteja. Mukaan voi tulla niin kokeneet kuin aloittelevatkin kuulailijat, jokainen tekee harjoituksia omalla kuntotasollaan. Tunneille voi tulla mukaan missä vaiheessa kautta tahansa ja aina silloin kun itselle sopii. Tunnit pidetään säällä kuin säällä, ukkoskuuron tosin annetaan mennä ohi ennen kuin aletaan treenaamaan.

Kesäkuula 2022


Tunnit pidetään 2.5. - 29.9.2022. Luvassa teematunteja - kasaria, ysäriä, rokkia, suomipoppia... Lämpimillä keleillä pidämme joidenkin tuntien jälkeen vartin kehonhuoltotreenejä, joista informoimme aina etukäteen.

Maanantai

klo 18-19     kesäkuula2022, Värtön ranta

Torstai

klo 18-19     kesäkuula2022, Värtön ranta


Kertamaksu 8e, 10x kortti 65e.

Maksuvälineinä käyvät käteinen, pankkikortti, tilisiirto (IBAN: FI47 3636 3010 5980 84), Smartum, ePassi,  Edenred.
Oma kuula mukaan!

Mikäli sinulla ei ole mahdollisuutta ottaa omaa kuulaa mukaan, voit varata osalle tunneista Euphorian kuulan käyttöösi alla olevasta linkistä. Kuulat menevät varausjärjestyksessä. Ohjaaja vahvistaa sähköpostiisi onko varaamasi kuula vielä vapaana.

Jäikö kuulatunti väliin?

Jäikö kuulatunti harmittavasti väliin? Eipä hätää. Euphorian Kuulakimara maksaa vain 15e ja siinä saat 10 noin 45min mittaista treenivideota käyttöösi 3kk ajaksi. Voit tehdä tehokkaan treenin missä vaan eikä kuntotasosi pääse tippumaan, vaikka kuulatunteja jäisi välistä.