Kahvakuula

Kahvakuulatunnit

Euphorian kesäkuulatunnit ovat kaikille avoimia. Mukaan voi tulla niin kokeneet kuin aloittelevatkin kuulailijat, jokainen tekee harjoituksia omalla kuntotasollaan. Tunneille voi tulla mukaan missä vaiheessa kautta tahansa ja aina silloin kun itselle sopii. Kaudella 2020 suosittelemme tunneille imoittautumista alla oleva linkin kautta, jotta voimme tarvittaessa antaa viranomaisille nimilistan mahdollista tartuntajäljitystä varten.

Kesäkuula 2020


Tunnit pidetään 1.6.2020 - 30.9.2020.

Maanantai

klo 18-19     kesäkuula2020, Värtön ranta

Keskiviikko

klo 18-19     kesäkuula2020, Ritaharjun pääkoulun piha

Torstai

klo 18-19     kesäkuula2020, Värtön ranta

TÄRKEÄÄ!

Lue nämä ennen tunnille tuloa.

  • Tunnille ilmoittautumista suositellaan, jotta pystymme tarvittaessa antamaan viranomaisille osallistujalistan  tartuntajäljitystä varten.
  • Pidetään turvavälit toisiin kuulailijoihin, noin 2m välit.
  • Kertamaksun ja 10x kortin voi maksaa suoraan Euphorian tilille (IBAN: FI47 3636 3010 5980 84). Laita kertamaksussa kuulatunnin päivämäärä kommenttikenttään. Esitä kuitti ohjaajalle, kännykästä esitettynä ok.
  • Käteisellä maksettaessa varaa mielellään tasaraha.
  • Kortilla maksettaessa suosi lähimaksua. 10x kortti (60e) voidaan veloittaa kahdessa 30e maksussa.
  • 10x kortilla osallistujille suositellaan ottamaan oma kynä mukaan. Jokainen osallistuja voi merkata oman osallistumismerkintänsä korttiin ohjaajan nähden.
  • Ohjaaja tuo paikalle käsidesiä.
  • Ethän tule kipeänä tunnille.

Värtön ja Ritaharjun kesäkuulatunnit pidetään säässä kuin säässä. Värtön kahvakuulatunti pidetään Koivuranna kahvilan viereisellä nurmialueella. Ritaharjun kahvakuulatunti pidetään pääkoulun pihalla, vesisateella pihalla olevassa pyöräkatoksessa. Kovalla ukonilmalla odotellaan kuuron ohimenoa ennen kuin aletaan heilutella rautamötiköitä kohti taivasta.

Kahvakuulailu on monipuolista liikuntaa. Lihaskunnon lisäksi se kehittää mm. aerobista kuntoa, tasapainoa sekä lihaskoordinaatiota. Tunneilla tehdään kuulaliikkeiden lisäksi harjoituksia kehonpainoa hyväksi käyttäen. Lue lisää kahvakuulaharjoittelun hyödyistä täältä.

Kertamaksu 7e, 10x kortti 60e.

Maksuvälineinä käyvät käteinen, pankkikortti, tilisiirto, Smartum, SporttiPassi, Tyky sekä EazyBreak. 
Oma kuula mukaan!

Mikäli sinulla ei ole mahdollisuutta ottaa omaa kuulaa mukaan, voit varata osalle tunneista  (maanantain ja keskiviikon tunnit) Euphorian kuulan käyttöösi alla olevasta linkistä. Kuulat menevät varausjärjestyksessä. Ohjaaja vahvistaa sähköpostiisi onko varaamasi kuula vielä vapaana.