Kesäkuula

Euphorian kesäkuulatunnit pidetään toukokuusta syyskuun loppuun asti Värtön rannassa. Tunnit ovat kaikille avoimia tunteja. Mukaan voi tulla niin kokeneet kuin aloittelevatkin kuulailijat, jokainen tekee harjoituksia omalla kuntotasollaan. Tunneille voi tulla mukaan missä vaiheessa kautta tahansa ja aina silloin kun itselle sopii. Tunnit pidetään säällä kuin säällä, ukkoskuuron tosin annetaan mennä ohi ennen kuin aletaan treenaamaan.

Värtön rannan Kesäkuula 2023

Maanantain tunnit pidetään 1.5. - 30.9.2023 ja torstain tunnit 4.5. - 22.6.2023.


Maanantai

klo 18-19 kesäkuula2023 (koko kesä)

Torstai

klo 18-19 kesäkuula2023 (juhannukseen asti)

Kertamaksu 8e, 10x kortti 70e

Maksuvälineinä käyvät käteinen, pankkikortti, tilisiirto (IBAN: FI47 3636 3010 5980 84), ePassi, Smartum ja Edenred. Maksut suoritetaan ohjaajalle ennen tuntia. Tilisiirron voi maksaa etukäteen ja näyttää tositteen ohjaajalle.


Oma kuula mukaan!

Mikäli sinulla ei ole mahdollisuutta ottaa omaa kuulaa mukaan, voit varata osalle tunneista Euphorian kuulan käyttöösi alla olevasta linkistä. Kuulat menevät varausjärjestyksessä. Ohjaaja vahvistaa sähköpostiisi onko varaamasi kuula vielä vapaana.

Kuulaile missä vaan ja milloin vaan

Kuulakimara

Euphorian Kuulakimarassa saat 3kk rajoittamattoman käyttöoikeuden kymmeneen noin 45min mittaiseen kuulatreenivideoon. Valittavanasi on kaksi erilaista Kuulakimaraa.

Treenivideoilla ohjaajana toimii Satu, monelle tuttu tyyppi Euphorian kesäkuula sekä etä- ja virtuaalikuulatunneilta. Kuulakimara tuo kahvakuulatreenit sinne missä Sinä olet! Treenaa missä vaan, milloin vaan ja miten paljon vaan, kolmen kuukauden ajan!

JÄIKÖ KUULATUNTI VÄLIIN?

Euphorian Kuulakimarassa saat 10 noin 45min mittaista kuulatreenivideota käyttöösi 3kk ajaksi.