Ryhmässä on voimaa

Avoimia ulkokuultatunteja sekä tilaustunteja

Ryhmäliikunta

Ohjaamme tilaustunteja työyhteisöille, seuroille sekä yhdistyksille. Avoimet ulkokahvakuularyhmät pyörivät kesäkaudella Ritaharjussa ja Värtössä.


Avoimet kahvakuulatunnit

Kahvakuulailu on monipuolista liikuntaa. Lihaskunnon lisäksi se kehittää mm. aerobista kuntoa, tasapainoa sekä lihaskoordinaatiota. Tunneilla tehdään kuulaliikkeiden lisäksi harjoituksia kehonpainoa hyväksi käyttäen. Mukaan voi tulla niin kokeneet kuin aloittelevat kuulailijat, jokainen tekee harjoituksia omalla kuntotasollaan.


Maanantai

Värtön ranta (6.5.-30.9.2019)
- Koivurannan kahvilan viereinen nurmialue
- maanantaisin klo 18-19

Tiistai

Ritaharjun pääkoulun piha (7.5.-24.9.2019)
- tekonurmikenttä/iso pyöräkatos
- Tiistaisin klo 18-19


Oma kuula mukaan!

Kertamaksu 7e, 10x kortti 60e.
Maksu tapahtuu ohjaajalle ennen tuntia tai tunnin jälkeen. Maksuvälineinä käyvät käteinen, pankkikortti, Smartum, SporttiPassi, Tyky sekä EazyBreak. Voit myös maksaa kertamaksun/kuulakortin suoraan Euphoria Trainingin tilille (IBAN: FI47 3636 3010 5980 84) ja esittää kuitin ohjaajalle.


Tilaustunnit

Ohjaamme ryhmäliikuntatunteja työyhteisöille (säännölliset viikkotunnit sekä tyky-/virkistäytymispäivät), seuroille sekä yhdistyksille. Tilaustunti voi olla esimerkiksi joku seuraavista: hyvinvointiluento, kuntonyrkkeily, kahvakuula, kuntosaliohjaus, juoksukoulu, painonhallintaryhmä, jooga, pilates, kehonhuolto tai kuntojumppa pienvälineillä.

Ota yhteyttä ja suunnitellaan juuri Teidän ryhmällenne sopiva kokonaisuus!