Ryhmässä on voimaa

Tilaustunteja, avoimia ryhmäliikuntatunteja sekä kursseja

Ryhmäliikunta

Ohjaamme tilaustunteja työyhteisöille, seuroille sekä yhdistyksille. Avoimet ulkokahvakuularyhmät pyörivät kesäkaudella Ritaharjussa ja Värtössä.


Tilaustunnit

Ohjaamme ryhmäliikuntatunteja työyhteisöille (säännölliset viikkotunnit sekä tyky-/virkistäytymispäivät), seuroille sekä yhdistyksille. Tilaustunti voi olla esimerkiksi joku seuraavista: hyvinvointiluento, kuntonyrkkeily, kahvakuula, kuntosaliohjaus, juoksukoulu, painonhallintaryhmä, jooga, pilates, kehonhuolto tai kuntojumppa pienvälineillä.

Ota yhteyttä ja suunnitellaan juuri Teidän ryhmällenne sopiva kokonaisuus!


Avoimet kahvakuulatunnit

Kahvakuulailu on monipuolista liikuntaa. Lihaskunnon lisäksi se kehittää mm. aerobista kuntoa, tasapainoa sekä lihaskoordinaatiota. Tunneilla tehdään kuulaliikkeiden lisäksi harjoituksia kehonpainoa hyväksi käyttäen. Mukaan voi tulla niin kokeneet kuin aloittelevat kuulailijat, jokainen tekee harjoituksia omalla kuntotasollaan.


Maanantai

Värtön ranta (tunnit jatkuvat toukokuussa 2019)
- Koivurannan kahvilan viereinen nurmialue
- maanantaisin klo 18-19

Keskiviikko

Ritaharjun koulu piha (tunnit jatkuvat toukokuussa 2019 )
- tekonurmikenttä/iso pyöräkatos
- keskiviikkoisin klo 18-19


Oma kuula mukaan! Mikäli sinulla ei ole mahdollisuutta tuoda omaa kuulaa, tilaa lainakuula alapuolella olevasta linkistä. Kuulatilaukset tulisi tehdä viimeistään klo 15 saman päivän tunnille.

Tunnin peruuttamisesta sateen takia ilmoitetaan viimeistään puolen päivän aikaan Euphoria Trainingin facebookissa sekä nettisivujen AJANKOHTAISTA sivulla.

Kertamaksu 7e, 10x kortti 60e.
Maksu tapahtuu ohjaajalle ennen tuntia tai tunnin jälkeen. Maksuvälineinä käyvät käteinen, pankkikortti, Smartum, SporttiPassi, Tyky sekä EazyBreak. Voit myös maksaa kertamaksun/kuulakortin suoraan Euphoria Trainingin tilille (IBAN: FI47 3636 3010 5980 84) ja esittää kuitin ohjaajalle.

Tule mukaan!


HUOM! Oma kuula mukaan! Mikäli tarvitset lainakuulaa, voit tilata sen alla olevan linkin kautta.