Anu ja Alpo - Isä ja tytär kuntoon parivalmennuksella


Päätin aloittaa elämäntaparemontin ja ottaa siihen pt:n avuksi. Personal trainereita Oulussa riittää, mutta valinta oli helppo. Satu oli vetänyt meidän työpaikalla ryhmäliikuntatunteja ja olin tuntenut hänet jonkin aikaa. Satu on hyvin positiivinen, luovan rento persoona ja osaa motivoida ihmisiä innostumaan treenistä.

Teimme alkuun 2kk sopimuksen. Tuon 2 kk sopimuksen aikana minun kokemukset valmennuksesta olivat niin rohkaisevia, että jatkoimme yhteistyötä ja mukaan valmennukseen tuli myös tyttäreni Anu. Anulla oli liikunta jäänyt vähiin tiiviin opiskelun takia ja hänkin kaipasi myös ravinto puolelle muutosta.

Satu suunnitteli meidän kummankin kanssa yksilölliset ohjelmat ja tavoitteet. Lopputulos oli, että me kummatkin olimme omissa tavoitteissamme reilusti alle vuodessa! Ei pikadieettejä tai kuntokuureja vaan sopivin askelin kohti pysyviä muutoksia.

Hyvinä puolina olen pitänyt Sadun valmennuksessa mm. henkilökohtaisen elämäntilanteen mukaan mukautuvaa treeniohjelmaa, terveelliseen ja puhtaaseen ruokaan perustuvaa ruokavaliota. Valmennuksen aikana lihasmassa on lisääntynyt, vaikka paino on tippunut. Keho ja kunto ovat jotain aivan toista kuin ennen valmennusta. Kaikista tärkeintä kuitenkin on, että treenaaminen on ollut mukavaa ja motivaatio on säilynyt erittäin korkealla koko ajan.

-Alpo