Niina - Kiinteytyistä jo 4kk valmennuksen jälkeen


Olin jo kauan haaveillut, että ottaisin valmennuksen liikkumiseni tueksi. Olen aina liikkunut paljon, mutta mielessä on ollut, että liikunko järkevästi ja onkohan salitreenini tarpeeksi monipuolisia. Ravintopuoli on ollut jo pidempään kunnossa. Katselin netistä valmentajia ja päädyin Euphoriaan, koska henkilöt yrityksessä näyttivät kaikkin puolin mukavilta. Ja en ole pettynyt!

Valmennus on ollut kannustavaa ja monipuolista. Juuri sitä, mitä kaipasin ja etsin. Valmennuksen ajalle sattui paljon reissuja, mutta monipuolinen treeniohjelma suunniteltiin siten, että treenaaminen onnistui siellä missä milloinkin olin.

Olen kiinteytynyt selvästi jo 4kk valmennuksen aikana. Vertailu vuosi sitten itsestäni otettuihin valokuviin näyttää muutoksen. Olen niin tyytyväinen tuloksiin, että päätin jatkaa valitsemallani tiellä. Vaikka muutan eri paikkakunnalle, aion jatkaa Euphorian FitMeMonth valmennuksella. Satu suunnittelee jatkossakin treenini ja yhteistreeni pidetään kerran kuukaudessa. Suosittelen valmennuksen kokeilemista muillekin!

-Niina