Vimeon aktivointi

Vimeon aktivointi

Euphorian Kuulakimara toimii Vimeon alustalla ja tilaus tehdään suoraan Vimeossa (ei Euphorian verkkokaupassa). Alla tiiviit ohjeet Vimeo-tilauksen tekemiseen.

1. Paina kuulakimaran sivulla linkkiä "Tilaa kuulakimara vimeosta". Linkki ohjaa osoitteeseen https://vimeo.com/ondemand/euphoriankuulakimara1/
2. Paina sivulla näkyvää oranssia "Rent All €25" - nappulaa. Esille ponnahtaa valkealla taustalla oleva rekisteröitymisikkuna.
3. Luo käyttäjätunnus syöttämällä nimi, sähköpostiosoite ja salasana. JOS sinulla on jo Vimeo-tili, paina ponnahdusikkunan alalaidasta löytyvää Log in linkkiä.
4. Paina uudelleen oranssia "Rent All €25" - nappulaa. Nyt esille ponnahtaa maksutietoikkuna.
5. Syötä kortin tiedot millä haluat tehdä maksun tai käytä paypal maksutapaa. JOS sinulla on alennus tai aktivointikoodi ostosta varten, paina Apply promo code linkkiä ja syötä koodi.
6. Tämän jälkeen pääset katsomaan kaikkia kymmentä Kuulakimaraan kuuluvaa treenivideota. Vimeota voi käyttää selaimella tai voit asentaa Vimeo Appin puhelimelle/tabletille. Kun jatkossa kirjaudut omalle Vimeo tilille, löydät ostetut palvelut klikkaamalla oikeassa yläkulmassa olevaa naamakuvaa ja valitsemalla valikosta Purchases kohdan.